Tekstschrijver + Website Eenvoudig

Een grandioos aanbod met niet alleen een uniek ontworpen website maar ook met bijgeleverde teksten. Het pakket 'Tekstschrijver + Website Eenvoudig' is een standaard pakket dat uitgaat van 10 webpagina's met gemiddeld 200 woorden tekst. Meer pagina's worden niet extra berekend, maar de tekst wel voor €0,06 per woord. En, niet te vergeten, supergoedkope hosting van nog geen 2 kwartjes per maand.

 

Eenvoudige website met SEO-teksten

 

Het voordeel van deze eenvoudige website is dat je SEO-teksten erbij krijgt. Informatief, in de juiste structuur en met de juiste zoekwoorden.

Een relatief kleine investering waardoor jouw website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Heb je het druk of hier helemaal geen kaas van gegeten, dan bespaar jij jezelf een hoop tijd en ellende. 

 

Tekstschrijver website eenvoudig?

 

Nou, zo eenvoudig is het nu ook weer niet. Je moet er wel een soort bedrevenheid in krijgen. Zonder routine kost het je veel tijd, die de meeste mensen juist te weinig hebben. En goede SEO-teksten schrijven is ook een apart verhaal waar je toch echt wel de nodige ervaring voor opgebouwd moet hebben. Deze website oogt wellicht eenvoudig, maar is bijzonder functioneel. Een visitekaartje waarmee je voor de dag kunt komen.

 

Welke website wil jij? 

 

In de categorie eenvoudige websites kan ik voor heel veel soorten dienstverlening een website maken. Als tekstschrijver geef ik elke website een speciale uitstraling, ongeacht het onderwerp. Een webshop maken is een ander verhaal. Dit kost in de eerste plaats veel meer tijd en ook de hostingkosten liggen een stuk hoger. Als je weet wat voor een soort website jij wilt, kun je mij altijd even raadplegen voor wat betreft de mogelijkheden.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Websites nodig?

 

  • Eenvoudige websites    vanaf €285,-​

  • Inclusief tekst

  • Hosting vanaf              €0,45 p/mnd

 

      Voordelen:

 

- Website maken en schrijven

 

- Professionele teksten

 

- Betaalbare en uitstekende

   service

 

- Goedkope hosting

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

Informatie?