Tekstschrijver Website maker

 

Waarom tekstschrijver en website maker? Acht jaar geleden ben ik als freelance tekstschrijver en copywriter begonnen met mijn eigen tekstbureau. Iets wat ik tot nu toe nog met heel veel plezier en voldoening uitvoer. 

 

Later ben ik ook als speechschrijver begonnen en nu lijkt het mij ook leuk om websites te gaan maken. Niet de high-tech websites met allerlei technische snufjes, maar eenvoudige websites die uitblinken in hun eenvoud en doeltreffendheid, inclusief goede teksten die je van mij als ervaren tekstschrijver kunt verwachten.

 

Tekstschrijver en website maker als all-in-one service

 

De combinatie van tekstschrijver en website maker biedt het voordeel dat je slechts met een iemand te maken hebt, waarbij je al je wensen kenbaar kunt maken. Zowel op het gebied van webdesign als op het gebied van teksten ligt de regie in mijn handen. Hierdoor ontstaat een goede mix tussen tekst en design. Met dit tekstschrijver-en-websitemakerconcept als all-in-one service blijven de kosten beperkt en hoef je geen dure webdesigner in de armen te nemen.

 

Waarom als tekstschrijver een website maken?

 

Waarom ik als tekstschrijver een website wil maken is een lang gekoesterde wens. Ik heb een Wordpress website uitgeprobeerd, maar dat had voor mij veel te veel haken en ogen. Toen ben ik een hele goede en voordelige hostingprovider tegengekomen met een bijzonder gebruiksvriendelijke websitemaker. Vanaf dat moment kwam ik op het idee om dit ook voor jullie aan te bieden.

In principe kun je dit misschien zelf ook, maar vergis je niet in de tijd die je erin moet stoppen. Je mist sowieso de routine en ook de teksten steken nauw. Door dit aan mij als tekstschrijver en website maker over te laten, bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite voor een relatief kleine investering.

 

Goed gevonden

 

Naast een mooie en overzichtelijke website wil je natuurlijk het liefste ook goed gevonden worden door de zoekmachines. Laat ik nu net als tekstschrijver zeer veel ervaring opgebouwd hebben met de zogenaamde SEO-vriendelijke webteksten.

Je teksten moeten namelijk aan een aantal voorwaarden voldoen met de belangrijkste zoekwoorden erin verwerkt. Maar ook weer niet zo overdreven dat het niet meer prettig leest. 

Ook de structuur van je teksten speelt een belangrijke rol, terwijl ook de paginatitel en de pagina- omschrijving een belangrijke rol spelen.

Rob van der Weijden

 

Eurenderweg 24

 

6417 SG HEERLEN

 

T: 045-5430314

 

M : 06 19758999

 

E: info@way2say.nl

 

KvK.nr.: 14106112

 

 

 

 

 

 

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

   

 

 

 

     Websites nodig?

 

 

  • Eenvoudige websites

​           vanaf €285,-

 

  • Inclusief tekst

  • Hosting vanaf                   

          vanaf €0,45 p/mnd

 

 

 

     Voordelen

 

- Website maken en schrijven

 

- Professionele teksten

 

- Betaalbare en uitstekende

  service

 

- Goedkope hosting

 

Contact?